Poslovne stavbe 1.del

15. marca, 2013 | Kategorije: Rastline, Vrtovi, Zagorje ob Savi | Komentiraj

_MG_2943

Za lepo Zagorje, ki je v ponos tako Zagorjanom, kot vsem ostalim obiskovalcem, pripomorejo urejene javne površine, za katere skrbi občina Zagorje z različnimi zunanjimi izvajalci. Zasebne površine, med katere spadajo tudi zeleni otoki pri poslovnih objektih, pa so v domeni lastnikov in zadnja leta so se določena podjetja resnično izkazala pri urejanju lastne okolice. Tokrat bi vam rad predstavil skrbno urejeno okolico podjetja v Farčnikovi koloniji, ki stoji ob glavni cesti.

_MG_2940 _MG_2937 _MG_2957 _MG_2959

Rastlinsko bogato urejena okolica, je bila v preteklih letih skrbno negovana s strani zaposlenih, večja dela torej striženja in košnjo pa so izvajali profesionalni vrtnarji. Glede na slike sem prepričan, da je vsak poslovni partner že zunaj poslovne stavbe začutil, da je podjetje skrbno organizirano.

_MG_2944

Podjetje je pri načrtovanju in zasaditvi imelo na začetku precej velik vložek, vendar se s časoma le ta obrestuje. Kajti dejstvo je, da je takšna okolica lepa reklama za vsako podjetje. In v veselje mi je, da so se mnogi lastniki odločili za urejen videz stavbe vključno z okolico. V Zagorju imamo še nekaj podjetji, ki so lahko pravi vzor temu in tudi nekaj podjetji, ki so še v drugačnem razmišljanju. A slednjih je vedno manj. V naslednjih blogih vam bom z veseljem predstavil še nekaj zanimiv poslovnih vrtov.

_MG_2963 _MG_2980 _MG_2988 _MG_2991

Torej, v Farčnikovi koloniji stoji poslovna stavba, ki ni obdana z žičnato ograjo, tako da si lahko na kulturen način ogledate skoraj hišni vrt, kjer obilica različnih vrst dreves, grmovnic in trajnic v vsakem letnem času ustvari zanimiv detajl vrta.

 

Povezane vsebine

Komentiraj

*

*Sašo Taškar

O avtorju - Sašo Taškar

Navdušenje nad naravo me spremlja že od otroštva; le to z leti ne pojenja. Delitev bogatih izkušenj se mi zdi korak v pravo smer. Ustvarjalnost je gonilo, ki usmerja k boljšemu, obuja stara spoznanja, ponuja več. Navsezadnje je pomembno to, da delamo tisto, v čemer uživamo. Ostalo pride samo od sebe ...

Potrebujete pomoč?

Urejanje in vzdrževanje vrtov, parkov in zelenih športnih površin.

TEL: 041 832 853